Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Rekreační středisko DOPRAVÁK
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Rekreační středisko DOPRAVÁK
 Typ:  Rekreační středisko
 Adresa:  687 08 Buchlovice
 Obec:  Smraďavka, Buchlovice
 Oblast:  Uherskohradišťsko
 Poloha:  Rekreační středisko Dopravák se nachází ve známé rekreační oblasti Smraďavka (okres Uherské Hradiště), v podhůří chřibských lesů. Svou atraktivní polohou uprostřed lesů v neporušené přírodě v blízkosti hradu Buchlov, zámku v Buchlovicích a poutního místa Velehradu láká k výletům za poznáním, pěší turistice, cykloturistice, houbaření, k rekreaci v každém ročním období na zdravém vzduchu.
 Cena:  
 Kontakt:  
 WWW:  http://www.dopravak.cz
       Rekreační středisko Dopravák skýtá bohaté sportovní vyžití. Má vlastní volejbalové, tenisové a fotbalové hřiště, místnost pro stolní tenis, venkovní bazén, pro děti kolotoč, houpačky, pískoviště, v zimě pro lyžaře běžecké terény. Možnost plavby po Baťově kanále a pro milovníky rybaření je nedaleko přírodní vodní nádrž Smraďavka.

Rekreační středisko Dopravák je vhodné pro rodinnou i víkendovou rekreaci po celý rok, pro firemní školení a semináře, školy v přírodě, školní výlety, sportovní soustředění, svatební hostiny, oslavy životních a jiných výročí, atd. Pro kolektivy je možné zajistit ochutnávku vín s hudbou a tancem.
Ubytování je možné v hlavní zděné budově ve 3 až 5 lůžkových pokojích (celoročně 51 míst), v dřevěných chatkách s jednoduše zařízenými pokoji pro 4 až 6 osob u hlavní budovy (duben – říjen, 54 míst) a v dřevěných chatkách pro 4 osoby na louce (červen – září, 84 míst). Všechny ubytovací kapacity mají sprchy a WC společné (muži - ženy). V hlavní budově je hostům k dispozici společenská místnost s TV, jídelna, bufet, učebna.
Stravování je formou jednotného menu (plná penze, polopenze) v jídelně hlavní budovy.


Kontakty:
Tel./fax: 572 595 200
E-mail: info@dopravak.cz
http://www.dopravak.cz
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby