Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Autokemp Smraďavka
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Autokemp Smraďavka
 Typ:  Autokemp
 Adresa:  Smraďavka - Buchlovice
 Obec:  Buchlovice
 Oblast:  Uherskohradišťsko
 Poloha:  Autokemp Smraďavka se nachází v malebném údolí na pokraji Chřibských lesů, asi deset kilometrů od Uherského Hradiště. Je dobře dostupný jak od Brna (přes Slavkov), z jihu od Kyjova či ze severu od Zlína.
 Cena:  od 60,- do 140,- Kč /noc
 Kontakt:  Tel.: +420 731 877 027 WWW: http://www.atc-smradavka.cz
 WWW:  http://www.atc-smradavka.cz
       Autokemp Smraďavka se nachází v malebném údolí na pokraji Chřibských lesů, asi deset kilometrů od Uherského Hradiště. Je dobře dostupný jak od Brna (přes Slavkov), z jihu od Kyjova či ze severu od Zlína.
Do kempu se zle dobře dostat také autobusem (zhruba 1km od autokempu je autobusová zastávka na hlavním frekventovaném tahu Brno - Uherské Hradiště, staví zde několik spojů denně, všetně kupříkladu přímé rychlíkové linky Praha - Brno - Zlín). V letní sezóně je funkční i linka z obce Buchlovice až téměř ke kempu
V případě použití vlakové dopravy je možné dojet až do Starého města u Uh. Hradiště, odkud je to opět cca 10km autobusem
Autokemp je také dobře dostupný turisticky (cca 4km od hradu Buchlov, 2km od obce Buchlovice, atd.) a může posloužit, jako vítaná zastávka, nebo základna pro vaše turistické pochody.

Nabízíme:
ubytování a rekreační pobyty v atraktivním prostředí....
v pětilůžkových chatkách je celková kapacita 80 postelí,

Do areálu se dále vejde na několik desítek stanů, nebo přívěsů (možnost el. přípojky).
Občerstvení, případně stravování, kulturní akce, taneční zábavy atd.
Přímo v kempu je vlastní koupaliště, nedaleko také vodní nádrž Sovín. Vzhledem k ideální poloze kempu je v okolí možnost turistiských i cyklistických výletů, rybaření, sběru hub, vyjížďky či výcvik na koních apod.
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby