Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Na Pastvinách
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Na Pastvinách
 Typ:  Chatka
 Adresa:  Čeložnice
 Obec:  Čeložnice
 Oblast:  Kyjovsko
 Poloha:  
 Cena:  od 6 804 Kč / týden
 Kontakt:  
 WWW:  http://chaty.cestovani.cz/cesko/chriby/na-pastvinach.html
       Chata Na Pastvinách se nachází v rekreační oblasti Chřiby, v členité zalesněné vrchovině, téměř uprostřed Moravy, která tvoří výrazný předěl mezi dvěma národopisnými celky - severnější Hanou a jižnějším Slováckem. Krajina plná bukových lesů s řadou osamělých skalních útvarů (na Budačině, Komínkách, Holém kopci či Buchlovském kameni) láká především milovníky turistiky a cykloturistiky. Jedná se o rekreační chatu, vhodnou zejména pro rodinnou rekreaci s dětmi, stojící na samostatném pozemku přímo pod lesem, zhruba 9 km od Kyjova.
Hostům je k dispozici v přízemí: garáž, sklípek (úschovna kol) a soc. zařízení (pračka a ždímačka); v 1. patře: vstupní chodba (odkládací stěna), WC, kuch. kout, obytná jídelna (BTV, krb,kamínka na TP, stůl, lavice, židle, 2 křesla, konferenční stolek, peřináč, vchod na terasu); v podkroví: ložnice (lůžka, poličky, věšáky). Okolo chaty se nachází velká travnatá plocha s okrasnými stromky, krytým dětským pískovištěm a houpačkou pro dospělé a děti. Hosté mohou využít posezení na terase, posezení u chaty pod slunečníkem (stůl, lavice), přírodní ohniště s posezením na pařezech nebo stůl s vybavením na stolní tenis + badminton, elektronický terč-šipky, ruské kuželky, soft tenis a petanque. Pro děti je k dispozici stan s podstavou. Majitel může zajistit posezení ve vinném sklípku ve Vracově (15 km). Jen kousek od chaty se nachází restaurace.
Energie: Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu. Topení: Ústřední topení v celé chatě,kamna na TP. Příjezd: V zimních měsících raději se sněhovými řetězy. Parkování 3 vozy před chatou na trávě a 1 v garáži (4 vozy).
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby