Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Helena
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Helena
 Typ:  Chata, chalupa
 Adresa:  Čeložnice
 Obec:  Čeložnice
 Oblast:  Koryčansko
 Poloha:  
 Cena:  od 8 086 Kč / týden
 Kontakt:  
 WWW:  http://chaty.cestovani.cz/cesko/chriby/helena.html
       Chata Helena se nachází v chatařské oblasti Na pasekách poblíž obce Čeložnice. Menší pohoří Chřiby, v nichž se objekt nachází, nabízí všem rekreantům množství značených tras a spoustu přírodních i historických zajímavostí jako je např. hrad Buchlov nebo hora sv. Klimenta. Podhůří Chřibů tvoří úrodná krajina porostlá vinohrady a nad vesničkami se táhnoucí pásy vinných sklepů lákající k nakouknutí a ochutnání dobrého vína.
Jedná se o dřevěnou podsklepenou chatu stojící na okraji louky a lesa poblíž dalších chat. Vstup je přes menší terasu do chodby, odkud je přístupná spol. místnost (selský stůl s židlemi a lavicemi, polohovací sedací souprava + stolek, kamna na TP, BTV, rozkl. gauč). Vedle spol. místnosti je kuchyň s jídelnou (selský stůl+židle). Podkroví je rozděleno částečnými přepážkami na tři části (lůžka, šatní skříňky, rozkl. sedací souprava). V suterénu objektu je k dispozici velmi příjemná krbovna s velkým funkčním krbem a selským posezením (bar, WC). Na vlastním travnatém pozemku u objektu s pěkným výhledem do kraje je přírodní ohniště a zahradní posezení. Po dohodě s majitelem lze zajistit návštěvu ve vinném sklepě.
Po domluvě s majitelem lze zajistit návštěvu vinného sklepa, opékání selete, posezení při cimbálové muzice. Energie: Pevná paliva a spotřeba el. energie nad 50 KWh/pobyt se hradí na místě. Topení: kamna na TP. Příjezd: bez problémů po asfaltové silnici. Parkování U objektu (max. 4 vozy).
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby