Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Chata Hubertka
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Chata Hubertka
 Typ:  Chata, chalupa
 Adresa:  Vřesovice
 Obec:  Vřesovice
 Oblast:  Kyjovsko
 Poloha:  
 Cena:  od 4 043 Kč / týden
 Kontakt:  
 WWW:  http://chaty.cestovani.cz/cesko/chriby/hubertka.html
       Chata Hubertka je postavena v lese na samotě poblíž obce Vřesovice. Jedná se o malou slováckou obec rozkládající se v podhůří Chřibů. Převážně smíšené chřibské lesy a méně náročné terény lákají do tohoto regionu všechny milovníky přírody. V samotných Chřibech a v Podchřibí najdeme množství historicky zajímavých míst a památek, sahajících mnohdy až do dob Velké Moravy. Na tato místa se lze dostat po dobře značených turistických a také cyklistických trasách. Osamocenost chaty bude jistě vyhovovat všem, kdo si chtějí odpočinout od ruchu měst.
Jedná se o dřevěnou (srubovou) chatu. Cca 50m nad objektem stojí ještě jedna chata, která je však obývána jen velmi zřídka. Vstup do objektu je přes terasu. Vstupní dveře vedou přímo do obytného přízemí. Součástí této místnosti je i malý kuchyňský kout. Hostům je zde k dispozici rohová sedačka, 2x křesílka, krbová kamna, stůl, 4x židle, houpací křeslo, policová stěna s knihami. Celé přízemí i podkroví je krásně zdobeno loveckými trofejemi a kožešinami. Vstup do podkroví vede přímo z této místnosti, po strmých schůdcích. Podkrovní místnost je upravena na spaní (lůžka, skříňka, stolek, 2x křeslo). Je odtud přístupná malá teráska. Před objektem je k dispozici přírodní ohniště s dřevěným posezením a také samostatné posezení (dřevěný stůl, lavice). Vyvěrá zde také lesní pramen, který je upraven k pohodlnému napouštění vody (kohoutek). Děti jistě využijí malé pískoviště. V objektu není rozvod el. energie. Ke svícení jsou zde plynové a petrolejové lampy.
V objektu není rozvedena el. energie. Příjezd k objektu je zhoršen, cca 3km zpevněné lesní cesty. Energie: Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně. Topení: krbová kamna. Příjezd: zhoršená zpevněná lesní cesta(cca 3 km). Parkování u objektu nebo nad objektem 50 m (max. 2 vozy).
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby