Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Chata Lesanka
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Chata Lesanka
 Typ:  Chata, chalupa
 Adresa:  Čeložnice
 Obec:  Čeložnice
 Oblast:  Kyjovsko
 Poloha:  
 Cena:  
 Kontakt:  
 WWW:  http://chaty.cestovani.cz/cesko/chriby/lesanka.html
       Chata leží poblíž vesnice Čeložnice v chatové osadě Pastviny, v horském pásmu Chřiby. Chřiby jsou velmi zajímavou oblastí z hlediska přírodovědného i historického. Nalezneme zde velmi hodnotné lokality krajinářské i přírodovědné, romantická zákoutí, skaliska, studánky, potoky, hluboká údolí i místa s dalekým rozhledem. Středověká i novověká historie zde zanechala velké množství památek, mezi nimiž vévodí několik hradů a zámků. Lesy a louky nabízejí možnosti k houbaření a odpočinku. Kvalitní turistické a cykloturistické značení v nenáročných terénech láká k pěší turistice i k poznávání krajiny ze sedátka kola.
Chata je jednou ze sedmi okolo stojících chat, které jsou součástí osady RS Lesanka, nacházející se u lesa. Vchod vede přes verandu, která je výchozím bodem do všech místností. Nachází se zde kuchyňka, obývací pokoj (lůžka, polička, šatní skříň, skříňka, TV) a sociální zařízení. Z chodby se vstupuje po schodech do 1. patra: ložnice č. 1 (skříňky, poličky, lůžka), ložnice č. 2 (lůžka, skříňky, poličky). Dále je klientům k dispozici venkovní posezení pod stříškou s grilem, přírodní ohniště a travnatá plocha okolo chaty.
Energie: Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu. Topení: Kapacita je nabízena pouze v netopné sezóně. Příjezd: bez problémů. Parkování 30 m od objektu malé parkoviště a 60 m od objektu (více vozů).
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby