Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Mája
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Mája
 Typ:  Chata, chalupa
 Adresa:  Koryčany
 Obec:  Koryčany
 Oblast:  Koryčansko
 Poloha:  Chata Mája se nachází v rekreační oblasti v blízkosti známého městečka Koryčany, které je jedním z nejlepších východisek do menšího pohoří Chřiby (zvané také Buchlovské hory).
 Cena:  od 7 043 Kč / týden
 Kontakt:  
 WWW:  http://chaty.cestovani.cz/cesko/chriby/maja.html
       Chata Mája se nachází v rekreační oblasti v blízkosti známého městečka Koryčany, které je jedním z nejlepších východisek do menšího pohoří Chřiby (zvané také Buchlovské hory). Koryčany jsou oblíbené mezi výletníky a rekreanty z celé ČR díky svému klidu, ovzduší, ale také množství hospůdek a sportovních příležitostí. Místo pobytu je kvůli své poloze vhodné pro výlety do všech zajímavých koutů jižní Moravy, ale také na Slovensko.
Chata Mája je postavena zhruba 700 metrů za městečkem, v rekreační oblasti, kde se nacházejí další chaty, a je od ní překrásný výhled na okolní lesy a krajinu. Jedná se o tradiční dvoupodlažní rekreační objekt do nejž se vchází spodní částí, nebo bočním vchodem z terasy. V suterénu je klientům k dispozici skromně vybavená společenská místnost (lavice, židle, stolní tenis) a koupelna. Po schodech se dostaneme do přízemí, které je tvořeno chodbičkou (věšák), WC, stylovým obývacím pokojem s výhledem do krajiny (hradní kachlová kamna sloužící jako funkční krb, velký stůl,, 5 židlí, 2 křesla, 2 pohovky, stolek, 2 kož. křesla, lampa, BTV, dřevěné obložení a kazetový strop). Odsud vstoupíme do kuchyňky a malého pokoje (lůžka, dekorační kamna, poličky, lampička, obrázky a plastiky, křeslo). Po úzkých schodech se dostaneme do podkrovní chodbičky, odkud se vchází do ložnice A (lůžka, židle, prádelník, lampička, krytá terasa s posezením) a do ložnice B (lůžka, prádelník, lampička). Kolem objektu je oplocená zatravněná zahrada se stromy. Na ní je bazén a vydlážděná terasa se zahradním pl. nábytkem (stůl, 6 židlí, slunečník), krb s roštem a udírna. V blízkém Lískovci se nacházejí tenisové kurty. Na přehradě v Jestřabicích (3 km) je možné rybaření.
Energie: Elektrická energie a voda se hradí na místě dle skutečné spotřeby. Topení: Kachlový krb,elektrické přímotopy v podkroví. Příjezd: Jen v případě sněhu jsou doporučeny sněhové řetězy. Parkování Na ploše vedle cesty před chatou (úzké prostranství) (max. 2 vozy).
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby