Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Martin
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Martin
 Typ:  Chatka
 Adresa:  Břestek
 Obec:  Břestek
 Oblast:  Uherskohradišťsko
 Poloha:  Chata Martin je postavena na okraji malé podchřibské obce Břestek, ve klidném lesním prostředí. Břestek se nachází pod hřebenem Chřibů, které jsou zde díky své dominantě, hradu Buchlov, nazývány též Buchlovské hory. Historické stopy v podobě mnoha památek v okolí, vedou až do doby Velkomoravské říše.
 Cena:  od 6 498 Kč / týden
 Kontakt:  
 WWW:  http://chaty.cestovani.cz/cesko/chriby/martin.html
       Chata Martin je postavena na okraji malé podchřibské obce Břestek, ve klidném lesním prostředí. Břestek se nachází pod hřebenem Chřibů, které jsou zde díky své dominantě, hradu Buchlov, nazývány též Buchlovské hory. Historické stopy v podobě mnoha památek v okolí, vedou až do doby Velkomoravské říše.
Jde o typickou zděnou rekreační chatu, která je umístěna v chatové oblasti na okraji obce. Chata je postavena v mírném svahu na vlastním pozemku. Vstupní dveře vedou do chodby (věšáková stěna), ze které je přístupné patro, sociální zařízení a také prostorná společenská místnost (krb, lavice, stůl, 2 proutěná křesla, BTV, kamínka na TP, lůžko). Za společenskou místností je kuchyně. Z chodbičky v patře je přístupný pokoj (lůžka, stolek, 2 k židle) a předpokoj (lůžka, skříňka, policová skříň, noční stolek)za nímž se nachází ložnice (lůžka, noční stolky, 2x skříň). Z chodby lze též vstoupit na terasu. Před vchodem do chaty je upravený prostor (špalíková dlažba) se zahradním posezením a krbem. Na vlastním pozemku u chaty je též tradiční přírodní ohniště s posezením. V ceně pobytu jsou zahrnuty dvě láhve vína, které dostávají hosté od majitele při nástupu (další víno je možné dokoupit).
Energie: El. energie se hradí na místě dle spotřeby. Topení: krb, el. přímotopy. Příjezd: bez problémů. Parkování asi 20m pod chatou na vl. pozemku (3).
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby