Ubytování > Profil ubytovacího místa
UBYTOVÁNÍ
Hledej
v oblasti
   Martina
Editovat/změnit záznam  Vytisknout stránku 
 Název:  Martina
 Typ:  Chatka
 Adresa:  Čeložnice
 Obec:  Čeložnice
 Oblast:  Kyjovsko
 Poloha:  Chata Martina se nachází v pěkném a klidném lesním prostředí za obcí Čeložnice, v chatové osadě Na Pastvinách, což je jedna z rekreačních oblastí Chřibů.
 Cena:  
 Kontakt:  
 WWW:  http://chaty.cestovani.cz/cesko/chriby/martina.html
       Chata Martina se nachází v pěkném a klidném lesním prostředí za obcí Čeložnice, v chatové osadě Na Pastvinách, což je jedna z rekreačních oblastí Chřibů. Jedná se o rekreační chatu nacházející se na samostatném pozemku o rozloze cca. 400 m2, která je vhodná především pro rodinnou rekreaci s dětmi.
Hostům je k dispozici WC, sprcha, obývací pokoj (kamna, pohovka, stůl, 6 židlí, stolek se 2 taburetkami, televize, odkl. skříňky), venkovní terasa, v patře dvě uzavíratelné ložnice (koberec) a chodba s odkl. prostory. V přízemní chodbě se nachází botník, odkládací prostor a lednička. Venku je hostům k dispozici celé prostranství kolem chaty - posezení pod střechou, ohniště, venkovní posezení a houpačka pro děti.
Energie: Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu. Topení: není. Příjezd: bez problémů. Parkování Vyhrazené místo nad chatou (max. 3 vozy).
 Fotografie 
Dočasně není k dispozici
Chřiby-průvodce.cz - portál turistické oblasti Chřiby